´Läs & njut mina vänner´

söndag 25 april 2010

Moment helg!

Det hände inte så mycket i helgen, men det blev i alla fall bio med Emma. Änglavakt:D
Riktigt bra film, men man måste vara ganska djup för att se den. Är man det så får man faktiskt ett helt nytt perspektiv på livet. Så därefter blev det "moment" för oss. Vi kom på att vi skulle flytta härifrån om typ 1 ½ månad, DET ÄR HELT GALET! Tänk att jag ska flytta ifrån en del av mitt liv.. en massa kompisar som blivit min familj. Ush..
Växjö är ändå en ganska vacker stad när det är vår. Det är sånt som man inte tidigare uppskattat, men nu gör man det.

Japp, så djup blev jag efter en kväll på bio! gosh..

torsdag 22 april 2010

The Day


Idag är det cabarét 2010!!!!!! Kommer ni eller.. klart ni gör.

Idag är det förresten 1 vecka kvar tills jag åker hem och då har man varit hemifrån i en månad, ush .. men nu är det fan inte långt kvar typ 1,5 månad:S Så känns som man bör njuta av varenda sekund som är kvar i Växjö och det ska jag verkligen göra. :) Kommer sakna allt! Till och med mitt äckliga rum, haha fy fan vad blått det är.

njuuuuuuut!!!

Friends orever, remember<3

måndag 12 april 2010

woho!

Studentmössan är här:):) lycka!! nu är det typ bara sex veckor kvar till studenten. Det är helt sjukt! Allt har gått så himla fort, det kändes som igår jag åkte till Växjö för att provspela:O.

Nu är älskling i holland dessutom:( 3 veckor, fy vad jobbigt, men men..

tisdag 6 april 2010

Längesen men det har varit påsk:)

Nu är påsken slut och skolan är i full gång igen:( så jäkla tråkigt. Jag kommer inte komma hem på en månad och älskling åker till holland i tre veckor, kul för honom men tråkigt för mig:(:(

Ser i alla fall fram mot helgen, då blir det UTGÅNG MED EMMA! som är stor flicka nu. spräcker nog studiebiddraget direkt men det är det värt.

tisdag 23 mars 2010

In a black moment.


Igår var mitt livs värsta kväll och natt. Nu vill jag bara att vi träffas och löser allt babe. Jag älskar dig och förstår det nu. Förlåt för att vi gör varandra så jäkla illa hela tiden. But life will change and please lets do it together. <3

måndag 22 mars 2010

Helgen:)

Jaha i fredags spelade man sin sista match med Växjö Queens, lite v-modigt faktiskt. Vi gjorde verkligen vår bästa match under säsongen, men vann inte. Fast jag tror de flesta av oss kände att vi ändå vunnit!
Men man ska aldrig ta ut någon glädje i förskott.. Min cykel blev snudd kort därefter:(:( jävla idioter..

I lördags var det först pluggtajm, sen var det Lagparty;) Riktigt jäkla kul, sanning eller konka(den elaka versionen, mohahah) och bibeln! haha man fick reda på en del. Det avslutades dock på donken då Marta bjöd hela laget, hon hade ju fyllt år haha:D sööööt!

Och igår var jag bakis men pluggade stenhårt ändå. GÖÖÖTT!! Sen chöööps och choklad.

Men nu är det ångest från helgen så jag och Emma har precis varit ute och sprungit, duktiga!

(Älskar dig Micke<3)

tisdag 16 mars 2010

KENT KENT!!


AHH.. en helg i skåne för mig och Emma. och i söndags KENT!! Så jävla bra jag typ dog och hela malmö arena likaså. Markus Mustonen- så jävla snygg!! jag döör...

Fick höra en as bra låt också som jag aldrig hört innan, konstigt eftersom det är från bästa albumet men men.. "Mannen i den vita hatten (16 år senare)" - lyssna på den ni kommer så döö!!

men sötast är förstås min älsklings micke(L) därefter dessa guys..

torsdag 11 mars 2010

Du och jag

Jag lovar, det kommer bli bra. Det är du och jag innerst inne. Vi passar ihop, vi är de två i världen som är menade för varandra. Tro mig..

måndag 8 mars 2010

Min tumme!

AJJ!! Jaha då har jag pajjat min andra tumme. stukad TVÅ gånger !!! aj!!! så nu är den lindad som faan.

fredag 5 mars 2010

Fredag :):)

Oh äntligen helg, klar med ännu en helvetes vecka i skolan. Hade matte C prov idag, fy fan vad svårt, men kanske vg om man lyckades svara rätt på sista frågan:S

Snart kommer älsklings Micke :) det blir en myshelg. Det börjar med bio ikväll med Emma, vet dock inte riktigt vad vi ska se än. Alice i underlandet kanske..

onsdag 3 mars 2010

skäms...

Hatabaskethatabaskethatabaskethatabasket! eller kanske.. hatafeliciahatafeliciahatafelicia? Jävla skit match, as usual.

måndag 1 mars 2010

Back!

Jaa, nu har det varit ett helt sportlov igen, mycket har hänt på kort tid:
Jag har fått en lillebror:D
Jag och älskling har haft ETT helt år(L)
Älskling har fyllt 19 år:)
Jag har fixt jobb:)
Jag har varit på världens bästa förfest(P)
Jag har varit på världens konstigaste svedala-fest:S

Titta så mycket det händer i mitt liv, inte konstigt att man bara vill vara i svedala hela tiden. Längtar redan tillbaka, framförallt till älsklings micke!!

tisdag 16 februari 2010

sjuk IGEN.

jahapp, som vanligt så blir jag alltid sjuk den veckan jag ska åka hem. As ont i halsen och förmodligen lite feber. Blir så jäkla trött. Så det blev ingen träning för mig idag, jävla skit för jag vill verkligen spela matchen på fredag mot MALBAS!!

måndag 15 februari 2010

Alla hjärtans dag?

Jaa, igår var det alla hjärtans dag och 1 års sedan jag och älskling hade vår första date. Så jag ville verkligen vara med honom igår, men vad gjorde jag istället?.. jo jag satt i en buss till Arvika och från Arvika och spelade årets sämsta match. Fyfan det är så klockorna stannar så dålig jag var.

men men.. nu är det inte långt kvar tills man åker hem. Saknar verkligen Micke.

lördag 13 februari 2010

Lördag again.

Halluuu!

Igår blev det en kväll med laget på Akropolis, Grekisk Buffé;) mums.. men stört ovärt att jag bara orkade en och en halv portion, rikigt besviken på mig själv.

Idag blir det mycket plugg. Först ska jag få in svenska talet och plugga projektarbete med Kajsa. Imorgon är det match, så ska handla lite mat till bussresan. 8 timmar sittande mot Arvika. puh!

Annars blir det väl melodifestivalen ikväll och kanske en paj;)om Emma vill svika sitt godisförbud. haha:D

tisdag 9 februari 2010

Längesen nu ju

Halluu!
Nu var det längesen jag skrev, men har varit sjuk:( självklart fick jag magkatarr igen för 3:e gången detta året, så jävla trött på det. Men det som var skönt var att komma hem på onsdagen istället så fick en massa tid med Micke, trots att jag inte var roligast i världen. Mår ganska bra nu ialla fall. Hade Naturprov idag och det gick nog ganska bra hoppas jag:)

Snart mat sen träning, ojoj nu är man sådär otränad igen..

måndag 1 februari 2010

Hem på torsdag..


hmm ska hem på torsdag, studiedag på fredag:D men jag vet inte om jag ska träna eller inte innan jag åker. Det är dyrare att åka efter träningen, men det känns dumt att inte alls ha tränat på tordagen. ah får se hur jag gör.

söndag 31 januari 2010

Kladdkaka och pussar.


Jag skulle hämtat Micke på växjö station i fredags efter träningen, men självklart så är jag så klumpig så jag stukar foten. KNAK ! sa det.. Så bästa Emma fick hämta honom istället. Men vi fick ju mysigt i helgen ändå med kladdkaka och pussar, mums! Haha och det bästa är att skåne har en jäkla massa snö så då fick han stanna en dag extra, LYCKA:D

Och fin i håret var min nyklippta älskling också..

men nu är det dags för pusskalas igen!

torsdag 28 januari 2010

Jag räknar timmarna..

Nu är det bara 34 timmar kvar tills min älskling kommer, dvs imorgon kväll! Längtar som faaan. Nu har vi inte setts på 3 veckor älskling och det har varit de värsta 3 veckorna i mitt liv. Snacka om kontraster; på jullovet sågs vi verkligen varje dag och sen så ses man inte alls.. Ush vad det sliter på en. Men snart är du här i alla fall:D..

Jag räknar timmarna;)

lördag 23 januari 2010

Tonight gonna be a good night..

Det blir en riktigt najs kväll, jag och Emma har gjort upp ett schema som vanligt;) Strax ska vi gymma typ i två timmar, sen ska vi käka Pizza, sen köpa gooooodis och sen gå på bio- Snabba Cash !

Jag saknar verkligen dig Micke, är verkligen jätte orolig att det ska hända er något nu när du och pappa är i Ungern. Men det kommer går bra!! Om en vecka ses vi:D LYCKA!

tisdag 19 januari 2010

11 månader

Idag har vi 11 månader älskling och det är så jobbigt att vi aldrig kan fira våra dagar ihop. Du är där och jag är här. Men ville bara skriva att det har varit fantastiska månader, lite tjaffs, lite bråk, lite dileman, men massor med kärlek. Jag hoppas att jag får uppleva detta med dig hela livet!

söndag 17 januari 2010

plugg, bak, aggretioner och saknad


Har ändå varit ganska duktig idag, har pluggat lite i alla fall. Sen fick jag ett ganska tråkigt mejl, eller tråkigt och tråkigt jag blev jävligt lack! Närmare behöver vi inte gå in på det. Snart blir det baktime med Emma, äpplepaj som vanligt:)

Det jobbigaste av allt är att vara så fruktansvärt käär och inte få träffa den underbara snygging. Först om två veckor träffas vi, men vad fan är kärlek om man inte får längta lite efter varandra.


Bilden är ritad av Emma Sandås

lördag 16 januari 2010

Djup film som väckte känslor!


Det blev en kväll med flygande Jacob och skratt:) Sen kom den sorgligare delen av kvällen, "Allt för min syster". Guuuud, vilken film. Se den!! Jag grät och grät och grät. Efter en sådan film förstår man verkligen vad som betyder mest.

Mikael från och med nu ska ingenting komma mellan oss, du betyder för mycket för att vi ska bråka och göra varandra illa. Du är mitt livs kärlek!
Tänk vad lite vi uppskattar våra syskon egentligen. Hur ofta säger man att man älskar sin bror eller syster? Jag har nog aldrig sagt det.. Jäkligt illa!

David och Benjamin, jag älskar er!


Men efter en sån här känslosam kväll måste vi bli lite oseriösa, annars blir man ju själv döende.. ush! Nej det blir nog en rolig film med Emma nu. God natt!

torsdag 14 januari 2010

en tung dag..

Shit vad trött jag var idag i skolan också gick man länge då också såklart, riktigt segt. På onsdag är det idrottsdag så kunde man få lov att åka till Lindvallen och åka skidor, men har jag pengar.. NEJ! Så jävla tråkigt och jag som saknar skidåkningen som fan. Men kanske blir en tripp på sportlovet istället med älskling:)Nu är det träning, vilket förmodligen inte kommer bli lika segt, men sjukt jobbigt!

Miss you like hell..

onsdag 13 januari 2010

träning och saknad..

Idag väntar förmodligen en lite mer konditionsmässigt jobbig träning, ush! Jag hatar att vara så otränad. Idag åkte Micke till Umeå och jag är kvar här i växjö. Gud vad jag saknar dig älskling, går inte en minut utan att jag tänker på dig. Men men det är bara att hålla ut. Vi har ju hela livet på oss sen:)

tisdag 12 januari 2010

Kan det bli värre?..

Jaha första träningen idag då på väldigt länge. Har du tränat Felicia?.. nej det har jag faktiskt inte, jävla synd. Så för att strö på ångesten lite extra så ska vi ha en "annorlunda" träning idag= Stört jobbig. Jag kommer så spy, svimma och dö på samma gång:( buhu..

måndag 11 januari 2010

Like a midnight sun..


I will be coming with you, tonight
You’re all that I want, you’re all I have, you’re all I need
Oh, oh you will be shining on me
Like a midnight sun you’re the only one who can set me free
You will set me free

söndag 10 januari 2010

Så var jag här igen..

Ett helt jullov har nu gått och det har sprungit iväg!Det blev iprincip drygt 3 veckor med min älskling. Fantastiska veckor.. Jag älskar dig mer och mer för varje dag. Så har jag fått lära mig åka skidor, vilket var bland det roligaste jag gjort någonsin. Det blir nog en tripp för mig och Mikael nästa år också, eller i år blir det..

En hel termin framför sig nu, men det lär också bli den sista på procivitas, vilket känns konstigt. Glömmer aldrig första dagen och kommer aldrig glömma den sista. Tänkte börja träna basket igen, saknar faktiskt det!