´Läs & njut mina vänner´

tisdag 16 februari 2010

sjuk IGEN.

jahapp, som vanligt så blir jag alltid sjuk den veckan jag ska åka hem. As ont i halsen och förmodligen lite feber. Blir så jäkla trött. Så det blev ingen träning för mig idag, jävla skit för jag vill verkligen spela matchen på fredag mot MALBAS!!

måndag 15 februari 2010

Alla hjärtans dag?

Jaa, igår var det alla hjärtans dag och 1 års sedan jag och älskling hade vår första date. Så jag ville verkligen vara med honom igår, men vad gjorde jag istället?.. jo jag satt i en buss till Arvika och från Arvika och spelade årets sämsta match. Fyfan det är så klockorna stannar så dålig jag var.

men men.. nu är det inte långt kvar tills man åker hem. Saknar verkligen Micke.

lördag 13 februari 2010

Lördag again.

Halluuu!

Igår blev det en kväll med laget på Akropolis, Grekisk Buffé;) mums.. men stört ovärt att jag bara orkade en och en halv portion, rikigt besviken på mig själv.

Idag blir det mycket plugg. Först ska jag få in svenska talet och plugga projektarbete med Kajsa. Imorgon är det match, så ska handla lite mat till bussresan. 8 timmar sittande mot Arvika. puh!

Annars blir det väl melodifestivalen ikväll och kanske en paj;)om Emma vill svika sitt godisförbud. haha:D

tisdag 9 februari 2010

Längesen nu ju

Halluu!
Nu var det längesen jag skrev, men har varit sjuk:( självklart fick jag magkatarr igen för 3:e gången detta året, så jävla trött på det. Men det som var skönt var att komma hem på onsdagen istället så fick en massa tid med Micke, trots att jag inte var roligast i världen. Mår ganska bra nu ialla fall. Hade Naturprov idag och det gick nog ganska bra hoppas jag:)

Snart mat sen träning, ojoj nu är man sådär otränad igen..

måndag 1 februari 2010

Hem på torsdag..


hmm ska hem på torsdag, studiedag på fredag:D men jag vet inte om jag ska träna eller inte innan jag åker. Det är dyrare att åka efter träningen, men det känns dumt att inte alls ha tränat på tordagen. ah får se hur jag gör.